Joalis – szervezet méregtelenítése

Marie Vilánková

Marie Vilánková

 

 

 

Marie Vilánková asszony az EAMset adatbázisszoftver szerzője, egyben az információs medicina egyik lelkes kutatója és nem utolsó sorban az irányított és ellenőrzött méregtelenítési módszer lektora is. Publikációs, előadói és szervezői tevékenysége mellett sokat foglalkozik az emberi szervezet és az információ viszonyának elméleti kutatásával is.

Marie Vilánková a prágai Károly Egyetem, matematika-fizika szakán végzett. Az informatika szakterületére specializálta magát, így foglalkozott többek között az információelmélettel, intelligens információs rendszerekkel, matematikai analízissel és algebrával. A fizikai és pszichikai nehézségek, információ segítségével történő megoldásának lehetősége igen megragadta őt és így ennek köszönhetően elkezdett foglalkozni a Joalis Készítmények elméleti kifejtésével, illetve az emberi szervezet diagnosztizálásával, számítógépes rendszerek felhasználása mellett. Kidolgozta, illetve megírta azt az EAMset elnevezésű adatbázis szoftvert, mely a Salvia műszerrel összekapcsolva egy igen hatékony eszközt jelent az emberi szervezetben megbúvó és az emberi egészségre hatást gyakorló, toxinok széles skálájának felkutatásában. Kidolgozója és szerzője egyben annak a speciális szoftvernek is, melyet a Joalis Készítmények-be történő, holografikus információk bevitelére alkalmaznak.

Hobbija az immunológia, a pszicho-neuro immunológia és a mikrobiológia. Az információelmélet, élő rendszerekre történő alkalmazása mellett szüntelenül igyekszik felkutatni az emberi test zavarai és a patogén hatású mikroorganizmusok közötti újabb összefüggéseket.

A cikk értékelése

Először jár nálunk?

Ha először jár itt regisztráljon és kezdje a módszer megismerésével. Kellemes böngészést!

Továbbiak…

Újdonságok