Joalis – szervezet méregtelenítése

Detoxikáció és az információs medicina

Detoxikáció és az információs medicina

A DETOXIKÁCIÓ FOGALMA

A detoxikáció (tehermentesítés) olyan folyamat, melynek célja a tiszta, lerakódásoktól mentes szervezet, melyre nincsenek hatással a különféle idegen részecskék. A detoxikációnak számos módszere létezik. Mindegyik megpróbálja megtalálni és eltávolítani a szervezetből a mérgező anyagokat (toxinok), ezzel meggátolva azok káros hatását az emberi szervezet egészségére és működésére.

 

HOGYAN MÉREGTELENÍTSÜNK

Az információs módszer igénybevételének ideális és leghatékonyabb módja egy okleveles terapeuta felkeresése, aki összeállít Önnek egy egyedi és „testreszabott” kúrát a Joalis természetes étrend-kiegészítő készítményekből. Az így összeállított kúra sokkal leghatékonyabb és hatásosabb. A méregtelenítés folyamatát célszerű kiegészíteni életmódváltással, az étrend módosításával stb.

A Joalis terapeuta tevékenysége a kliensre vonatkozó információk elemzésével kezdődik, majd ezt követi az állapotfelmérés a Salvia készülék és az „EAM set” program segítségével, amely érzékeli a szervezet egyes típusú toxinokra adott stresszreakcióját. Az így észlelt toxikus terhelés mértéke és az ember holisztikus szemlélete segíti a terapeutát az optimális méregtelenítő kúra összeállításában (egy kúra átlagosan 3-4 egymást kiegészítő és támogató készítményt tartalmaz). A képzett terapeuta segítségével és felügyelete alatt a kliens fokozatosan megszabadulhat a szervezetében lévő szerveiket és szöveteket érintő terhelésektől, valamint életmódváltással „motiválhatja” a szervezetét az öngyógyító folyamatokra.

A Joalis folyamatosan dolgozik a képzett tanácsadók hálózatának bővítésén. Minden, okleveles Joalis terapeuta késszen ál a kliensek támogatására, az észlelt problémák megoldására fókuszál, a detoxikációs kúrát a számára legoptimálisabb készítményekből állítja össze.

A cikk értékelése

Először jár nálunk?

Ha először jár itt regisztráljon és kezdje a módszer megismerésével. Kellemes böngészést!

Továbbiak…

Újdonságok