Joalis – a szervezet méregtelenítése

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Mi az EAV műszer?

Az EAV műszer a Dr. Voll-féle elektroakupunktúrás diagnosztizálásra szolgáló berendezés. Joalis terapeuták rendszerint a Salvia mérőműszert használják, amely az eredeti Voll-műszernek a Schimmel-féle módosított változata. Ez a műszer képes a tenyér nagyjából középső részén elhelyezkedő pontjából, információs ampulla vagy az ún. EAM program segítségével megállapítani a szervezet toxinokra adott reakcióját, és egy sor további információt. Például az egyes szervek működésének minőségét, a vitaminok és az ásványi anyagok megfelelő mennyiségét, stb. A szervezet válaszreakciója tesztelhető az étrend és az egyes élelmiszerek optimalizálására is.

Fájdalmas a Salvia mérőműszerrel történő kimérés?

Semmiképp sem. A szonda csak a bőr felületi feszültségének változását méri.

Mennyibe kerül egy látogatás a terapeutánál?

Egy látogatás árát két összetevőt foglal magába. Az első a diagnosztizálás, azaz a Salvia műszer segítségével történő kimérés, valamint a problémák okainak feltárása egy beszélgetés során. Általában 4000–7000 Ft, a konkrét terapeutától függően. A második összetevőt a készítmények jelentik, amelyeknek az ajánlott eladási ára körülbelül 4700 Ft. Rendszerint 3–4 készítmény kerül ajánlásra. Egy látogatás, beleértve a két hónapos méregtelenítő kúrát is, így 18000–25000 Ft körül fog mozogni. Amennyiben a terapeutához partnerek, vagy szülők és gyerekekkel érkeznek, egyes terapeuták a szolgáltatásaik árából kedvezményt nyújtanak. A biztosító nem fedezi sem a kivizsgálást, sem pedig a készítményeket, mert nem gyógymód van szó.

Hány látogatásra van szükség?

A méregtelenítő kúrák száma a kliens problémájának súlyosságától függően eltérő. Általában 2–3 alkalom elég lehet egy probléma kezelésére, viszont a gyakorlatban sok kliens a tanácsadója rendszeres látogatása mellett dönt. Az emberi szervezet folyamatos kapcsolatba kerül különféle toxinokkal, így a méregtelenítés is folytonos, soha véget nem érő folyamat.

A Joalis készítményeknek vannak mellékhatásai?

A készítményeinknek nincsenek mellékhatásaik. Előfordulhatnak azonban ún. méregtelenítési tünetek, amelyek azt jelzik, hogy a szervezet megszabadul a toxinoktól. A méregtelenítési tünetek átmenetiek, és pár nap alatt maguktól elmúlnak.

Szükséges a terapeuta felkeresése? Csak a saját megfontolásom alapján szeretnék készítményket vásárolni.

Természetesen ez lehetséges. A nehézségek valódi oka azonban nem mindig nyilvánvaló első látásra. A terapeuta rendelkezik szaktudással az anatómia és az élettan területén, továbbá a C.I.C. módszer – irányított és ellenőrzött méregtelenítés elveit is illetően. A megfelelő készítményeket az Ön nehézségeinek elemzése révén és az EAM műszer pontos kimérésével kombinálva választja ki. A kiválasztott készítményeket ráadásul ellenőrzi a műszer segítségével. Az így meghatározott méregtelenítő kúra „testre szabott” lesz, kifejezetten az Ön számára, ezért hatékonyabb és hatásosabb.

A cikk értékelése

Először jár nálunk?

Ha először jár itt regisztráljon és kezdje a módszer megismerésével. Kellemes böngészést!

Továbbiak…

Újdonságok

Már rendelhető a Joalis Info új száma ...