Joalis – a szervezet méregtelenítése

C.I.C. módszer

C.I.C. módszer

(Controlled Inner Cleansing – Irányított Belső Tisztítás)

Krónikus nehézségekkel küzd? Allergiával, ekcémával, fejfájással, elhúzódó  nőgyógyászati folyásokkal? Gyakran fáradt, anélkül, hogy nyilvánvaló oka lenne rá? Érzi, hogy nincs rendben, bár az orvosa szerint egészséges? Próbálja ki az egyedülálló C.I.C. módszert.

Ez a módszer ott kezdődik, ahol a hagyományos orvostudomány véget ér. Ez egy holisztikus módszer (holos = egész), mely az ember egészségügyi állapotának egészét szemléli. A C.I.C. módszer eredményei megerősítik, hogy az ember egészségére úgy kell tekintenünk, mint az egészséges psyché, érzelmek és egészséges test együttesére. Egyik nem létezhet a másik nélkül. A C.I.C. módszer számára nagyon fontos, hogy az ember önbecsülésére leljen. Hiszen számtalan betegség többek között abból ered, hogy az ember nem tiszteli önmagát amiatt, hogy eddigi élete során a környezete nem fogadta őt el, és nem értékelték kellőképpen a képességeit és törekvéseit.

A nehézségek okát a C.I.C. módszer abban látja, hogy a szervezetet különféle toxinok terhelik. A méregterheltség konkrét típusa megállapítható a Salvia mérőműszerrel történő kimérés során.

A Salvia az eredeti, EAV elektro-akupunktúrás diagnosztikára használt mérőműszer módosított változata, melyet egy német orvos, Reinhold Voll állított össze. A műszer által mért eredmények alapján tesznek ajánlatot a megfelelő Joalis étrend-kiegészítőkre, esetleg további tanácsokat adnak a teljes életvitelt illetően is. Ezek a készítmények azután segítenek a szervezetnek megszabadulni az adott méregterheltségtől, és ezzel az egészségügyi problémáktól is. Az EAM set egy számítógépes program, mely összeköthető a SALVIA műszerrel, vagy esetleg más EAV műszerváltozattal. Az emberi egészséggel összefüggő,  anatómiai és fiziológiai, valamint egyéb kifejezések adatbázis szoftvere. Mintegy 16.000 féle, áttekinthetően csoportosított kifejezést tartalmaz, melyek egyenként egy-egy tesztampullát képeznek. Virtuális mérőtégelyt képez – társítható a SALVIA mérőtégelyével, valamint tényleges tesztampullákkal és készítményekkel! Az egyes ampullák behelyezésével különféle terheltségeket, hibás működést, fertőzéseket stb. mérhetünk ki az emberi testben.

Ez az Információs medicina – a jövő medicinája.

A cikk értékelése

Először jár nálunk?

Ha először jár itt regisztráljon és kezdje a módszer megismerésével. Kellemes böngészést!

Továbbiak…

Újdonságok

Már rendelhető a Joalis Info új száma ...