Joalis – a szervezet méregtelenítése

Pavel Jakeš

Pavel Jakeš

Pavel Jakeš, a C.I.C. cseh terapeutája és oktatói lektora mind Csehországban, mind Magyarországon. A brnoi egészségügyi szakközépiskolában szerzett fizikoterápiás, valamint fürdőterápiás végzettséget, a méregtelenítési szakképesítést Prágában.

Sokéves lektori tevékenysége során Pavel Jakeš-nek számos kiváló terapeutát és új lektort sikerült kiképeznie a méregtelenítési terápiára, Magyarországon és Csehországban egyaránt. Több olyan jelentős cikk szerzője, melyek a méregtelenítési terápiával kapcsolatban jelentek meg ismert cseh egészségügyi szaklapokban (Regena, Regenerace, Rovnost). Magyarországon a Joalis INFO című szaklapban találkozhatunk méregtelenítési cikkeivel.

Pavel Jakeš manapság az általa vezetett, Demonstrációs praktikák elnevezésű szakmai továbbképző szemináriumok útján igyekszik részt venni a magyar terapeuták képzésében. Ezek a szemináriumok elsősorban a Joalis készítményeket felhasználó méregtelenítési terápia gyakorlati alkalmazására, az öt elem (kínai pentagram) összefüggéseinek értelmezésére stb. irányulnak. Csehországban a kliensek körében a leggyakrabban keresett méregtelenítési terapeuták közé tartozik.

A cikk értékelése

Először jár nálunk?

Ha először jár itt regisztráljon és kezdje a módszer megismerésével. Kellemes böngészést!

Továbbiak…

Újdonságok

Már rendelhető a Joalis Info új száma ...